Silvia Kogelman

NLP therapeut | Lichaamsgericht therapeut | Fysiotherapeut

Vrouw (35 jaar) met vermoeidheidsklachten 


Het is inmiddels al weer 2 weken geleden dat ik bij je geweest ben en ik moet zeggen dat het steeds beter gaat! Heel af en toe heb ik een dipje die ik vrij goed zelf sturen kan.
Het grappige is dat ik me weer begin te voelen zoals ik me 10 jaar geleden voelde.
Voel de warmte en gezelligheid weer van toen. Besef hierdoor ook dat de gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar een sluier overal overheen gelegd hebben en die is grotendeels aan het optrekken.
Ik ben je erg dankbaar voor je hulp....

Moeder van dochter met boze buien (5 jaar)

Onze dochter had veel last van boze buien. Na een periode dat het echt extreem werd, hebben wij de hulp van Silvia ingeschakeld. Silvia is 3x bij ons thuis geweest. Onze dochter voelde zich meteen op haar gemak bij Silvia. Silvia ging heel goed in op uitspraken en eigenlijk alles van haar. Ook met humor! Ikzelf kon met een paar tips van Silvia ook beter omgaan met sommige situaties. We deden onze oefening trouw iedere ochtend en nu nog steeds. Hij is ook erg leuk. Na 2 bezoekjes was er echt een omslag te merken. Onze 3e afspraak was tevens de laatste. Wij staan er nog steeds versteld van hoe goed het nu met haar gaat. De leerkracht op school zag ook echt de verandering en zij voelt zelf ook dat het veel beter met haar gaat. Wij zijn superblij met de komst van Silvia en ik raad haar echt aan. Ze is super met kinderen!

 

Vrouw met hyperventilatieklachten

Het ging hartstikke goed, ik heb me de hele dag goed gevoeld.

Wat kan het leven toch mooi zijn, als je van alles kunt genieten.

Dit gevoel heb ik lang niet meer gehad. Nogmaals bedankt!

 

Moeder over Jongen (7 jaar) met dyslexie

De juf gaf na de vakantie aan dat onze zoon heel erg vooruit was gegaan en vroeg of wij in de vakantie veel hadden geoefend. Dit hadden wij dit keer eens niet gedaan, gewoon echt vakantie gehouden. Maar nu was ik zelf weer eens deze week echt met hem aan het lezen, en ik stond heel verbaasd. Hij is een heel niveau vooruit gegaan. Hakt en plakt eigenlijk niet meer en kan hele lange woorden lezen. Terwijl hij daarvoor ieder woord nog moest hakken en plakken en zo niet verder kwam dan de drie misschien vier letter woorden.

Dit is natuurlijk super. Dankjewel!

 

Tienermeid (14 jaar) met dyslexie en vermoeidheid 

Het gaat super goed! 

Ik kan me veel beter concentreren en leren gaat ook veel makkelijker.

M'n cijfers zijn ook een stuk beter :)

Ik heb veel minder last van mijn vermoeidheid.

Heel erg bedankt!

 

Moeder over zoon (15 jaar)  met dyslexie en motorische problemen

Bij onze zoon is in groep 5 dyslexie geconstateerd. Hij is een gemotiveerde jongen, die graag wil leren en veel  verschillende interesses heeft.  Op de basisschool kreeg hij extra begeleiding voor zijn dyslexie. Hij zit inmiddels op de Havo en is 15 jaar. In de derde klas dreigt hij en beetje vast te komen lopen,met het leren. …

(Hij raakt hierdoor ook gefrustreerd. Iets wat je bij een puber liever niet ziet. Wat nu?  Ik las toevallig een berichtje over een NlP coach op de site van het Dalfser nieuws. Voor ons was dit iets nieuws en wij werden geprikkeld om contact op te nemen met Silvia.  )…

Silvia heeft hem 3 maal behandeld en  sinds die tijd gaat het beter met hem. Hij kan het huiswerk beter ordenen, ziet  minder tegen het vele werk op. Hij komt minder vermoeid thuis, heef genoeg energie over om nog leuke dingen naast school te kunnen doen. De cijfers zijn flink vooruit gegaan. De mentor zei dat hij dit jaar ” grote sprongen” had gemaakt.  En hij leest uit zichzelf ’s avonds een boek in bed.

Zijn motoriek is ook vooruit gegaan,. Hij kon bijv. op de lagere school moeilijk een koprol maken en had regelmatig een blessure door een verhoogde spierspanning. Je ziet nu tijdens het sporten een gemotiveerde jongen met minder blessures.

De behandeling  kost het kind weinig inspanning , geen lange praatsessies en het wordt op een luchtige manier gebracht.  Kortom:  een aanbeveling waard.

 

Moeder over zoon (9 jaar) met Asperger

Gelukkig gaat het best wel goed met onze zoon, daar zijn we super blij mee. Hij is druk met lezen (Brief voor de Koning voor zijn boekenbeurt) en speelt veel met de jongens en z'n vriendinnetje in de klas. Dictee oefenen lukt wel maar deze woorden opslaan blijft moeilijk, het schrijven ziet er nog steeds niet goed uit. Verder wil school het wel met hem proberen en zijn ze niet meer stellig dat dit niet gaat lukken op het reguliere onderwijs. Hij gaat met veel plezier naar school en kan veel makkelijker schakelen en is beter te bereiken bij problemen. We zijn erg blij met je hulp.

En verder nog een aantal andere reacties

Silvia, ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt betekent in een heel moeilijke periode. Daar waar het kan, zal ik mensen zeker adviseren naar jou toe te gaan. Ik heb er heel veel aan gehad! Ik wens jou en je gezin het allerbeste.

 

…. En ik het ondanks dat het spannend is toch eindelijk kan gaan ontdekken wie ik nu eigenlijk ben.

En het prettig vind dat er nu eindelijk mensen zijn die snappen wat er in mij omgaat.

 

 

Ik hoop dat alles ook goed met jou gaat en dat je inmiddels een drukke praktijk hebt!!

Het is zo mooi wat je doet en je bent een hartverwarmend mens!

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x