Silvia Kogelman

NLP therapeut | Lichaamsgericht therapeut | Fysiotherapeut

Mijn naam is Silvia Kogelman en heb in 1991 mijn opleiding fysiotherapie in Deventer afgerond. Ik ben bijna 20 jaar als fysiotherapeut werkzaam geweest, waarvan de laatste 12 jaar in mijn eigen praktijk samen met collega Monique Hesselink. Ik heb veel gewerkt met (gehandicapte) kinderen én hun ouders, en met mensen met een chronische ziekte. Gaandeweg kreeg ik steeds meer interesse in het gedrag van mensen. Wat beweegt mensen om iets wel of niet te doen, en hoe staan ze tegenover zichzelf en de klachten die ze hebben. Door mijn levenservaringen en nieuwsgierigheid ben ik altijd al op zoek geweest naar antwoorden en heb mij in verschillende richtingen georiënteerd.

Om mij op het gebied van gedrag, gedragsveranderingen en communicatieprocessen te bekwamen heb ik onder andere de NLP Practitioner en de NLP Master Practitioner opleiding gedaan.

Eind 2009 heb ik afscheid genomen van mijn 'reguliere' fysiotherapiepraktijk om mij vanaf dat moment geheel toe te leggen op mijn huidige bredere beroepsinvulling.

 

Ik woon samen in Dalfsen en heb 2 jong-volwassen kinderen. Geboren en getogen in het kleine dorpje Mariënheem heb ik noaberschap en gemeenschapszin met de paplepel ingegoten gekregen. Ik ben vrijwilliger bij de handbalvereniging en kijk daar graag wedstijden. Ik hou van wandelen en hardlopen in het mooie buitengebied van Dalfsen. En hou zowel van ontspanning en gezelligheid als wel het het steeds blijven studeren en verdiepen in mijn vak. Want ik ben (gelukkig) nooit uitgeleerd! 

 

“Ik wil mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen, mijn kennis van vele methoden en mijn eigen kwaliteiten combineren om snel tot de kern van het probleem te komen. Samen met jou ontdek ik wat de klacht is achter de klacht, verschaf ik inzichten én breng op een positieve manier veranderingen tot stand.”

                                                                                                Silvia Kogelman

 

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x